Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2012/2. számából
VILLA
Kortárs villa a Távol-Keleten
Az enyhén lejtős terepen nem mindennapos tömegkialakítással, teraszként nyúlik a medence fölé a karakteresen kiugró emeleti szint.
1
2
3
CSALÁDI HÁZ
Egy kellemes lejtésű telket szemeltek ki a tulajdonosok. A családi ház modern, letisztult megjelenésű formákat idéz, praktikus belsővel.  »
VILLA
Vonnák János épületeire a logikusan felépített funkció, a rafináltan komponált tömegalakítás a jellemző. Egy régi villa helyére került az új ház.  »
NYARALÓ
A Balaton-felvidék építészeti hagyományainak kiváló szakértője tervezte ezt a tóra néző, többszintes épületet, a felújított parasztházat.  »
CSALÁDI HÁZ
A Wolf Haus-készházak olasz gyártói a kreatív, minőségi családiház-tervezés és a készház-technológia terén követendő példaként állíthatók.  »
CSALÁDI HÁZ
A lakóépület az előírt elő- és hátsókerthez igazodik. A telek különleges adottságú: a terepet a szomszédos hegyormokat idéző sziklafoltok tarkítják.  »
CSALÁDI HÁZ
A minimál stílusjegyeket megfelelően keverték az indonéz építészet néhány jellegzetes elemével, amelyektől az egész épület hangulatossá vált.  »
LAKÁS
A zöldövezeti családi ház mértani vonalaival és monokróm színvilágával szinte tüntetően visszafogott megjelenésű. A ház aszimmetrikus kialakítású.  »
LAKÁS
Egy balatoni ház három szintjét modern, design eszközökkel felhasználva egy ötcsillagos luxushotel kényelmével alakították ki.  »
LAKÁS
A lakás tulajdonosa lakberendezőnek tanult. Ölbey István szakmai irányítása mellett tervezte a lakást modern formakultúrájának megfelelő stílusban.  »
Megrendelem a Szép Házak 2012/2. lapszámát