Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2012/4. számából
VILLA
Kertre tájolt villa Mexikóban
A mexikói Parque Humano építésziroda egy természetvédelmi területen található panorámás víkendháza egy nyújtott L alakú, acélvázas épület.
1
2
3
4
5
LAKÁS
A lakás modern berendezését magasfényű fekete, illetve indiai almafa furnéros frontok jellemzik, amibe tulajdonosok első látásra beleszerettek. Végül az egész lakás stílus- és színvilágát ehhez igazították a tervezők.  »
LAKÁS
A főváros peremkerületének zöldövezetében álló kétszintes, dupla garázsos, sorházi lakás szélső egységébe beleszeretett tulajdonos házaspár.  »
LAKÁS
Modern építészeti kialakítás jellemzi a 36 lakásos Hűvösvölgy Lakókert zöldövezeti penthouse lakásainak látványát, amit a homlokzatokon mértékkel használt kő és fa határoz meg leginkább.  »
NYARALÓ
Ez a velencei-tavi épület egy szegény parasztcsalád lakóházából vált városi polgárok nyaralójává. Egy öreg ház átalakítása mindig megtisztelő feladat.  »
CSALÁDI HÁZ
Az új parcellázású, hosszúkás telkek elég keskenyek, ezért a beépítés módja szerint az épületeket az oldalhatárra kellett elhelyezni. Ezáltal kevesebb zöldterület marad.  »
CSALÁDI HÁZ
Nagykovácsiban, a Zsíroshegy egykori zártkerti területén, egy délnyugati fekvésű, modern megjelenésű, kétszintes lakóház épült fel.  »
CSALÁDI HÁZ
A passzív ház stílusa minden aktuális divattól mentes. Az arányos tömegformálással, jó minőségű anyagok beépítésével szerethető otthont hoztak létre az építészek.   »
CSALÁDI HÁZ
A többszintes, minimál stílusú épületet a tájba simuló otthonosság jellemzi. A világos, meleg színárnyalatú vakolt falak és a terméskővel burkolt kubusok a környező hegyoldal növényzetét követik.  »
LAKÁS
Hosszú nadrágszíjtelken épült ez a kis balatoni családi ház, amely belső tereinek átformálására Istvándi Bea lakberendezőt kérték fel.  »
Megrendelem a Szép Házak 2012/4. lapszámát