Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2014/1. számából
CSALÁDI HÁZ
Brazil családi ház hegyek gyűrűjében
A Belo Horizonte város közeli hegyeiben épült a tökéletesen környezetbe illesztett pazar panorámával övezett családi ház.
1
2
3
CSALÁDI HÁZ
Egy széles telekre esett az építtetők választása, amely ídeális volt a részben alápincézett, T alakú, modern épület és a fürdőtó elhelyezésére.  »
NYARALÓ
A sajkodi öbölre néző, hatvanas évekbeli, eredetileg három kis apartpanból álló nyaralóból kellett egy család részére jól működő otthont létrehozni.  »
VILLA
A családi ház Buda egyik kivételes helyén, egy nyugati panorámás domboldali telekre épült. A megrendelő határozott és átgondolt koncepcióval érkezett.  »
CSALÁDI HÁZ
A házat mindkét szinten nyitott és fedett teraszok övezik, amelyek kitágítva a belső tereket, a pihenés védett, panorámás helyszíneként használhatók.   »
CSALÁDI HÁZ
A szigorú külsőt a belsőépítészeti jegyek ellensúlyozzák. A nappaliban elegáns visszafogottság, a pihenőzónában pedig vidám hangulat uralkodik.  »
VILLA
A letisztult, minimalista családi ház belsőépítészeti egységét a parketta és a berendezések színvilága teremti meg.  »
NYARALÓ
A balatoni nyaraló fő attrakciója az épület közepén lévő felülvilágító és
az alacsonyabb épületrész fölötti pergolával árnyékolt tetőterasz.  »
CSALÁDI HÁZ
Az építtető a Balaton délkeleti csücskében, egy magaspart szélén talált rá leendő nyaralójának helyszínére, ahonnan egyedülálló panorámában gyönyörködhet.  »
LAKÁS
A lélegzetelállító panorámájú budai, kétszintes lakás átalakításának belsőépítészeti tervezésére és kivitelezésére szabad kezet adott a megrendelő.  »
LAKÁS
A lakásban a fehér és a szürke árnyalatai, illetve a bútorok sötétbarna fafelületei dominálnak, amit a narancsszínű textíliák ellenpontoznak.  »
Megrendelem a Szép Házak 2014/1. lapszámát