Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2014/4. számából
CSALÁDI HÁZ
A víz szellemében
A vízpartra merőleges, hosszúkás és aránylag keskeny telken épült U alakú épületben középen egy fél átrium beékelésével reprezentatív a lakótér megközelítése.
1
2
3
4
5
CSALÁDI HÁZ
A tervezés legfőbb szempontja az volt, hogy a tartószerkezetek, a tető, illetve a válaszfalak többségének megtartásával, minimális átalakítással kivitelezhető legyen az épület.   »
CSALÁDI HÁZ
A megbízás egy kisvárosi, kétgenerációs családi ház építészeti tervezésére szólt. Az egymásra merőleges épületszárnyak egy védett, fateraszos udvart zárnak közre.  »
CSALÁDI HÁZ
A budai zöldövezet csendes mellékutcájában épült egyedi tervek alapján az elvehetetlen, szuper panorámás, minimál stílusú családi ház.  »
NYARALÓ
A pince-présházként funkcionáló dombház a környezet iránti alázattal simul bele a közeli természetvédelmi terület különleges látványú, békés világába.  »
CSALÁDI HÁZ
Egy főváros közeli, budai település családi házas övezetében készült a modern, örökpanorámás épület. A helyszín nagy előnye, hogy csendes, nyugodt, tiszta levegőjű.  »
CSALÁDI HÁZ
A kertvárosi környezetben a telek adottságaihoz igazodó, ideális tájolású családi ház létrehozásánál a megrendelői igény és az építészeti minőség egyaránt érvényesült.  »
LAKÁS
A milánói, parkra néző lakás különleges alaprajzi és formai adottságaihoz kifinomult eleganciát tükröző belsőépítészeti és világítástechnikai átalakítás társult.  »
LAKÁS
Egy századfordulós fővárosi bérházban két lakás összevonásával keletkezett saroklakást rendkívül igényes belsőépítészeti megoldásokkal keltették új életre.  »
LAKÁS
A penthouse lakás tervezése során professzionálisan átgondolt otthon valósult meg. A minimalizmus mellett a funkcionalitás kapta a főszerepet.  »
Megrendelem a Szép Házak 2014/4. lapszámát