Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2016/5. számából
CSALÁDI HÁZ
Olasz hatás
Az épület némi utalással emlékezteti az olasz származású megrendelőt a szülőföldjére, de nem hordoz magából semmit a mediterrán stílusra jellemző klisékből.
1
2
3
4
CSALÁDI HÁZ
A nemzetközi mérce alapján, a megrendelővel szoros együttműködésben tervezett modern villa építészeti színvonalával bárhol megállná a helyét Európában.   »
CSALÁDI HÁZ
A környezet építészeti arculata és a jogszabályi megfelelés mellett a környékbeli villák hangulatának felidézése körvonalazta leginkább a végső megoldást.  »
CSALÁDI HÁZ
A hegyek közé épült falu a telket kereső tulajdonosoknak szerelem volt első látásra. A csodálatos panoráma a természet nyugalmával csábítóan hatott.  »
NYARALÓ
A Balaton-parti településen az építtetők telkéről résnyi kilátás nyílt a tóra. Eme adottságot kihasználva az építészeti elrendezés során is erre fókuszáltak.  »
NYARALÓ
A háromtagú család nyaraló céljára választotta a példamutatóan egységes építészeti arculattal rendelkező települést.  »
CSALÁDI HÁZ
Egy építési helyszín évtizedek alatt többféle funkciójú háznak is helyet adhat: ez a villa egy presszó, majd egy pici élelmiszerbolt funkcióját váltotta fel.  »
LAKÁS
Egy szerkezetkész nyaralót vett meg a Balaton déli partján a Finnországban élő fiatal pár. Észszerűnek tűnt ragaszkodásuk a skandináv stílusú berendezéshez.  »
LAKÁS
A kertvárosi környezetben lévő régi ház funkcionálisan és stílusbelileg is jelentős belső átalakításra szorult.  »
LAKÁS
A dunai panorámás lakásban minden adott azok számára, akik a modern enteriőrt és a belvárosi pezsgés helyszínének előnyeit együttesen szeretnék élvezni.  »
Megrendelem a Szép Házak 2016/5. lapszámát