Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2018/6. számából
VILLA
Jövőbe mutató építészet Tel-Avivban
A panorámás telek nagyszerű lehetőséget nyújtott a tervezőknek egy modern, minden luxussal felszerelt otthon kialakításához.
1
2
3
4
CSALÁDI HÁZ
Az építtetők költséghatékony megoldású, környezetbe illeszkedő, energiatakarékos, kortárs épületre vágytak.  »
CSALÁDI HÁZ
A körülmények indokolták egy osztott tömegű épület létrehozását, amelynek dinamizmusát a magas- és a lapostetők kompozíciója adja.  »
CSALÁDI HÁZ
A tervezési program szerint a földszintes épület kortárs jegyeket is hordoz, de színvilágában a hűvös antracitot meleg tónusok váltják fel.  »
CSALÁDI HÁZ
A vízparti telek megvásárlása után egy nyáron át ismerkedett a család az időközben meghitté varázsolt kis ház környezeti adottságaival.  »
CSALÁDI HÁZ
Egy rossz állapotú épületből kellett egy letisztult vonalvezetésű, nem hivalkodó, kényelmes családi házat varázsolni.  »
CSALÁDI HÁZ
Az építtető a minimalista stílust részesítette előnyben. Ennek megfelelően született a megközelítőleg sík terepen az egyszintes ház gondolata.  »
CSALÁDI HÁZ
A tervezési koncepcióval olyan családi ház jött létre, amelynek a homlokzatain és a tetőformáján hagyományos és modern stíluselemek ötvöződnek.
  »
LAKÁS
Egy toronyház két apartmanjának egyesítésével kialakított lakásból kellett igényes belsőépítészeti koncepcióval modern otthont varázsolni.
  »
LAKÁS
Egy neves festőművész egykori műteremlakásának átalakításánál a fémvázak, valamint a nyersbeton és téglaburkolatú felületek szolgáltak alapul.  »
LAKÁS
A belsőépítészeti koncepcióval igyekeztek a mai kor igényszintjét a századfordulós lakás régies hangulatával ötvözni.  »
LAKÁS
A csónak alakú, keleti stílusú lakás az épület lépcsőházát és a liftet is magába foglaló központi egység köré szerveződik.  »
Megrendelem a Szép Házak 2018/6. lapszámát