Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2019/3. számából
VILLA
Horizontális hangsúlyok
Az egyszerűségre törekvő tömegformálású és homlokzatképzésű többlakásos épület tökéletesen illeszkedik a szomszédos, lapostetős társasházakhoz.
1
2
3
4
CSALÁDI HÁZ
Az építészetileg színvilágában és anyaghasználatában kettőségre alapozott alkotás visszafogott, de hangulatkeltő és belsőépítészeti komponálást igényelt.  »
CSALÁDI HÁZ
Formailag olyan impozáns, de nem hivalkodó épületre volt igény, amely a környezethez illeszkedik és előnyösen használja ki az erősen lejtős telek adottságait.  »
CSALÁDI HÁZ
Sokak vágyálma lehet egy tó köré szervezett lakóparkban építkezni. Az inspiráló környezet mellett kihívást jelentett a beépítendő terület geometriai formája.   »
CSALÁDI HÁZ
A vidéki kertvárosban épült családi házat kreatív építészeti megfogalmazással illesztettek be egy hagyományos stílusú, zárt sorú struktúrába.  »
CSALÁDI HÁZ
A fiatal építész saját házánál a modern külsőhöz formailag igazodik a berendezés stílusa. Az otthonosság érzéséhez melegebb színvilágot is társítottak.
  »
VILLA
A modern villa Izrael különleges tájkörzetében épült. A minimalista jegyek mellett a speciális éghajlati körülményekhez igazított extra megoldások is fellelhetők.
  »
LAKÁS
A bauhaus-lakóházban az eredetileg kétszobás elrendezést a mai életviteli szokásokhoz kellett átalakítani és egy fiatalos eleganciát létrehozni.  »
LAKÁS
A házaspár többévnyi keresgélés után lelt rá a régóta vágyott környéken egy eladó házra, amelyet a korábban elképzeltnél jóval nagyobb térszervezéssel alakítottak át.  »
LAKÁS
A háromgyerekes család egy szerkezetkész házat vásárolt meg és alakított át, amelynek modern enteriőrjét néhol klasszikus elemekkel párosították.  »
Megrendelem a Szép Házak 2019/3. lapszámát