Magazin
Ízelítő a Szép Házak magazin 2019/5. számából
CSALÁDI HÁZ
Sziklás terep kihívása
A meredek, sziklás, panorámás telken egy olyan teraszház épült, amelynél a már felnőtt gyermekeknek szintenként önálló lakrészeket alakítottak ki.
1
2
VILLA
A neves építésziroda tervezői a családi házat úgy alkották meg, hogy a fenyők uralta csodálatos, ősfás táj és a víz jelképesen behatoljon a belvilágba.   »
CSALÁDI HÁZ
A sík terepre ültetett, kétszintes családi ház épülettömege egymásba csúszó téglatestekből áll. A mozgalmasságot tovább fokozzák az előtetők, valamint a teraszok.   »
CSALÁDI HÁZ
A tervezés eredményeként végső soron egy optimális méretű, kétszintes családi ház jöhetett létre, amely mindkét irányban jól illeszkedik a kialakult utcaképhez.
  »
CSALÁDI HÁZ
A tervezési koncepció nyomán egy fadobozszerű elem kinyújtásával egészült ki a hagyományos alakzat. A homlokzatok egyszerűségét ellentételezi az oldalsó rusztikusság.
  »
CSALÁDI HÁZ
A passzív ház rendkívül keskeny, meredek telekre épült. A vasbeton tartószerkezetű háznál rengeteg természetes anyag felhasználására törekedtek az építtetők.  »
CSALÁDI HÁZ
A Balaton mellett épült kétlakásos ház alaprajzai egyszerűek és funkcionálisak. Az egy légterű, földszinti közösségi terekhez két irányban teraszok kapcsolódnak.  »
LAKÁS
Az ezüst-szürke-mályva színkombináció vonul végig az egész lakáson. A LED sávok különböző geometriai formái látványelemként is figyelemfelkeltőek.
  »
LAKÁS
A letisztultságot jelképező fehér uralkodása mellett a fa mélybarna tónusa oldja a modern stílusnál gyakran alkalmazott szürke árnyalatok vélelmezett ridegségét.  »
LAKÁS
A szinteltolásos családi házban a formai letisztultság és a visszafogott színvilág tervéhez hangulati tényezőként társulnak a fahatású felületek.  »
LAKÁS
A családi házban a meleg tónusú, természetes fapadlóval a kiegészítk is harmonizálnak, amivel hozzájárulnak az egységes, elegáns belvilághoz.  »
Megrendelem a Szép Házak 2019/5. lapszámát